New Profesional Consult 930 x 122

botezuri

NOI REGULI PENRU NUNȚI, BOTEZURI ȘI ANIVERSĂRI. JOCUL ȘI DANSUL, INTERZISE ÎN ARGEȘ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât în ședința de marți impunerea unor măsuri suplimentare în Argeș, pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Acestea vin în completarea măsurilor adoptate săptămâna trecută: închiderea târgurilor, a piscinelor și a ștrandurilor și limitarea programului la terase (până la ora 22.00 de luni până vineri și 23.00 sămbătă și duminică).

Citiți și: VIDEO: FILMARE ÎN RESTAURANT. PETRECERE SPARTĂ DE JANDARMI

Pe lângă instituie obligativitatea purtării măștii de protecție de către toate persoanele aflate pe raza administrativ-teritorială a județului Argeș începând cu vârsta de peste 5 ani, în spații închise și deschise, pentru grupuri mai mari de două persoane care nu locuiesc la aceeași adresă, au fost instituite reguli noi și  pentru petrecerile private.

„Programul activităților comerciale de tip fast-food, drive-in, jocuri de noroc, case de pariuri, cazinouri se va reduce până la ora 22.00 de luni până vineri și ora 23.00 în zilele de sâmbătă și duminică, administratorii spațiilor în care se desfășoară aceste activități asigurând monitorizarea permanentă a respectării de către personalul de deservire și de către clienți a măsurilor de limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2, potrivit legii”, se arată într-un comunicat al  Instituției Prefectului Argeș.

Citiți și: VIDEO: ÎNCĂ O PETRECERE „SPARTĂ” DE POLIȚIȘTI. ALTE SUTE DE AMENZI

CÂND POȚI FACE CHEF ȘI CÂND NU

Administratorii societăților comerciale care organizează evenimente private (nunți, botezuri, aniversări și alte asemenea) vor proceda la reducerea duratei evenimentului până la ora 22.00 de luni până vineri și ora 23.00 în zilele de sâmbătă și duminică, asigurând (prin personalul de deservire) monitorizarea permanentă a respectării de către participanții la eveniment a măsurilor de limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2, potrivit legii.

„În cadrul acestor evenimente sunt interzise interacțiunile fizice de tip joc sau dans (când nu se poate păstra distanța fizică)”, se arată într-un comunicat al  Instituției Prefectului Argeș.

.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441