Jupiter 930 x 122

nunti

PITEȘTI: BĂUTURĂ CONTRAFĂCUTĂ LA NUNȚI ȘI BOTEZURI

Pitești: Băutură contrafăcută la nunți și botezuri. Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice din Inspectoratul General al Poliției Române, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au ridicat peste 200 de sticle cu whisky contrafăcut. Acțiunea a avut loc în continuarea cercetărilor într-un dosar aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Citiți și: IMPACT VIOLENT. ACCIDENT MORTAL

Bărbatul care le contrafăcea a fost depistat în flagrant, în timp ce livra către un client, potrivit Poliției Române.

Individul, în vârstă de 27 de ani, a fost prins în timp ce transporta cu un autoturism, în scopul livrării către un client, 84 de sticle de whisky fără banderole fiscale și care prezentau semne vizibile de contrafacere.

Citiți și: COALIŢIA PENTRU FAMILIE, MESAJ DUR ÎN SCANDALUL DE PEDOFILIE

Băuturile alcoolice susceptibile a fi contrafăcute au fost ridicate în vederea confiscării. De asemenea, polițiștii au făcut două percheziții la locuința bărbatului și, respectiv, la locuința părinților săi. În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe sticle goale de whisky, dopuri și recipiente cu substanțe folosite la prepararea conținutului acestora.

Din cercetări a rezultat că bărbatul ar fi procurat sticle goale de whisky, prin intermediul unor anunțuri pe un site, sticle pe care le-ar fi umplut cu alcool amestecat cu apă și diverse tipuri de arome alimentare. Ulterior, ar fi comercializat băuturile direct sau prin intermediari către clienți care organizau mese festive (nunți, botezuri etc).

Anterior, luna trecută, în cadrul aceluiași dosar penal, au fost identificate două persoane care achiziționaseră astfel de băuturi de la acest bărbat, cu scopul de a le revinde, iar atunci 191 de sticle cu whisky fără banderole fiscale și cu semne vizibile de contrafacere au fost ridicate în vederea confiscării.

Ancheta continuă față de cele trei persoane, sub acuzațiile de punere în circulaţie de produse contrafăcute, producere de produse accizabile supuse marcării și deţinere în afara antrepozitului fiscal şi comercializare de produse accizabile supuse marcării fără a fi marcate.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din Argeș și Vâlcea și al inspectorilor vamali din București.

Jupiter 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066