Donaris 930 x 122

brânză

CAZUL ”BRÂNZĂ PENTRU POLIȚIȘTI” AJUNGE LA PARCHET

Cazul ”Brânză pentru polițiști” ajunge la Parchet.

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

Poliția Locală Pitești a înaintat astăzi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești documente pentru continuarea cercetărilor în ceea ce privește o sesizare făcută publică de un piteștean prin intermediul publicației noastre.

Sesizarea, care are în prim plan un echipaj al Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Pitești și un comerciant de brânză, este însoțită de imagini, imagini care, potrivit autorului reclamației, ar fi fost filmate vineri, 15 iunie 2018, în apropierea Spitalului Județean de Urgență (imagini și detalii, AICI).

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu, la finalizarea anchetei deschisă de Comisia internă de disciplină (amănunte, AICI) s-a constat că investigarea presupuselor fapte nu intră în atribuțiile instituției.

”În urma anchetei efectuate de Comisia de disciplină a Poliției Locale, astăzi au fost înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești documente pentru continuarea cercetărilor și stabilirea unor eventuale infracțiuni care ar fi putut fi comise de către cei doi agenți. Parchetul va decide dacă se începe sau nu urmărirea penală.”, precizează într-o declarație pentru ePitești Bogdan Aristănțoiu.

Acesta nu precizează despre ce infracțiuni ar putea fi vorba în opinia Poliției Locale Pitești, deoarece ”alte amănunte fac parte din documentele înaintate Parchetului.”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90