SMART KIDS 930X122

anrp

CONDAMNARE PENTRU FOSTUL DEPUTAT NICOLESCU

Condamnare pentru fostul deputat Nicolescu. Fostul deputat PNL de Argeș Theodor Cătălin Nicolescu a fost condamnat astăzi la 9 ani și 4 luni de închisoare în dosarul ANRP (Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților), potrivit Mediafax.

Citiți și: Rău neașteptat pentru edilul suspendat al Mioveniului, Georgescu

Hotărârea a fost dată de Curtea de Apel București și nu este definitivă, putând fi contestată.

De asemenea, judecătorii au admis „acţiunea civilă formulată de Statul Român, prin Ministerul Finanţelor, şi obligă în solidar pe inculpaţii Zaarour Ingrid, Iuoraş Mihnea-Remus, Nicolescu Theodor-Cătălin, Mocanu Ingrid-Luciana, Baciu Remus Virgil, Georgescu Horia, Marko Attila Gabor, Vişoiu Gheorghe, Canangiu Cătălin (acesta în limita sumei de 82.857.750 de euro echivalent în lei la data plăţii), Hanu Alexandru Florin (acesta în limita sumei de 69.730.320 de euro echivalent în lei la data plăţii), Drulă Dorin Cornel, acesta în solidar cu partea responsabilă civilmente… (aceştia în limita sumei de 1.730.554 de euro echivalent în lei la data plăţii) şi Nistor Neculai, acesta în solidar cu partea responsabilă civilmente SC… SRL (aceştia în limita sumei de 13.127.430 de euro echivalent în lei la data plăţii) la plata către partea civilă Statul Român, prin Ministerul Finanţelor, a sumei de 84.588.304 euro echivalent în lei la data plăţii, în măsura în care pretenţiile părţii civile nu sunt acoperite prin repunerea părţilor în situaţia anterioară şi restituirea sumei aferente deciziei desfiinţate.

Citiți și: Revoluție în Biserica Ortodoxă Română!

Confiscă de la inculpatul Hanu Alexandru Florin suma de 10.000 de euro şi de la inculpatul Nicolescu Theodor-Cătălin suma de 6.200.000 de lei.”, precizează Mediafax, citând minuta instanţei.

Amintim că Nicolescu a fost vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților în perioada octombrie 2005-mai 2008. Date despre dosarul instrumentat de DNA, AICI, AICI și AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3