NOR CURIER 930X122

cioaca

CRISTIAN CIOACĂ, DIN NOU ÎN FAŢA INSTANŢEI

Mâine Cristian Cioacă se va afla din nou în faţa instanţei, deoarece are termen în dosarul în care este judecat pentru uciderea fostei sale soţii, Elodia, şi pentru profanare de morminte.

Citiți și: Edilul suspendat Ion Georgescu, decizii de ultim moment de la instanță!

Cauza se află pe rolul Curţii de Apel Piteşti. La termenul de luni Curtea urmează să-i audieze pe specialiştii care au întocmit expertizele medico-legale, respectiv expertiza criminalistică în dosarul de omor. Pe 2 iulie 2013 Cioacă a fost condamnat de Tribunalul Argeş la 22 ani de detenţie pentru că ar fi ucis-o pe Elodia Ghinescu, dar la mijlocul lunii februarie a acestui an a ieşit din penitenciar după ce Curtea de Apel Piteşti a decis înlocuirea arestării preventive cu măsura controlului judiciar.

Amintim că vineri Cristian Cioacă, angajat al Poliției Argeș, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare într-un alt dosar, cel privind fraudele informatice, în care este acuzat că a spart poşta electronică a Elodiei Ghinescu.

Citiți și: BREAKING NEWS! Cioacă iese din închisoare

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90