EcoMoto 930×122

catalin radulescu

DNA EXPLICĂ PERCHEZIȚIILE!

În urmă cu puțin timp Direcția Națională Anticorupție a avut prima reacție în cazul perchezițiilor de astăzi la firma administrată de fratele deputatului PSD de Pitești Cătălin Rădulescu.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

DNA a publicat în acest sens un comunicat de presă pe site-ul instituției. Iată conținutul comunicatului: „Ca urmare a unor informații apărute în mass-media în cursul dimineții de 17 februarie 2014, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să facă următoarele precizări: Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie-Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea, în cursul anului 2013, a unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție (efectuarea de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția) de către o persoană cu o funcţie de demnitate publică. În cursul dimineții de 17 februarie 2014, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții la o locație situată în municipiul Pitești, respectiv la sediul unei societăţi comerciale.

În acest moment în cauză se efectuează urmărirea penală prin raportare strict la fapte, nefiind începută urmărirea penală faţă de vreo persoană. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că atunci când împrejurările vor permite vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90