EcoMoto 930×122

concurs

DNA PITEȘTI ÎȘI ÎNTĂREȘTE ECHIPA DE PROCURORI

DNA Pitești își întărește echipa de procurori. Patru posturi de procuror cu funcție de execuție sunt scoase la concurs la Serviciul Teritorial Pitești al Direcției Naționale Anticorupție.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Candidații trebuie să nu fi fost niciodată sancționați disciplinar și să aibă o bună pregătire profesională, o conduită morală ireproșabilă și cel puțin 10 ani vechime ca procuror sau judecător.

Noile angajări fac parte dintr-o campanie de recrutare de 32 de procurori pentru DNA – Structura centrală și pentru nouă servicii teritoriale ale Direcției.

Citiți și: Viitorii judecători și procurori se confruntă cu realitățile sistemului penitenciar

Concursurile se vor desfășura în București în perioada 23 ianuarie-27 martie 2020, în organizarea Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). AICI, amănunte despre condiții și calendarul concursurilor.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90