930×122 CUMPANA 5

aurica cocaina

3 PERSOANE TRIMISE ÎN JUDECATĂ ÎN CAZUL AVOCATULUI COCAINĂ

DNA Pitești a trimis în judecată alte trei persoane în legătură cu dosarul în care sunt judecați avocatul argeșean Aurică Cocaină și omul de afaceri Constantin Popescu.

Citiți și: DNA Pitești are un nou procuror șef!

Cei trei, care se află în pușcărie, sunt acuzați de DNA de favorizare a făptuitorului în stare de recidivă și de mărturie mincinoasă.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție-Serviciul Teritorial Pitești au dispus trimiterea în judecată a inculpaților Vlad Doru, Vlad Gherghina și Vlad Costel, aflați în prezent în executarea unor pedepse privative de libertate, în sarcina cărora s-a reținut săvârșirea infracțiunilor de favorizare a făptuitorului în stare de recidivă și mărturie mincinoasă. (…)

Citiți și: Argeș: Martor mincinos trimis în judecată

Pe data de 15 ianuarie 2015 inculpații Vlad Doru, Vlad Gherghina și Vlad Costel, cu ocazia audierii în calitate de martor într-un dosar penal aflat pe rolul Curții de Apel Pitești, constituit ca urmare a sesizării instanței de judecată cu rechizitoriul 102/P/2012 din data de 2.07.2014 privind pe inculpații Cocaină Aurică și Popescu Constantin (…), au făcut afirmații mincinoase, aflate în vădită contradicție cu cele cunoscute de ei și cu derularea reală a faptelor.

Din modul în care au acționat cei trei inculpați a rezultat faptul că prin afirmațiile făcute în fața instanței de judecată au dat un ajutor direct și concret inculpaților Cocaină Aurică și Popescu Constantin, în scopul îngreunării și împiedicării tragerii la răspundere penală a acestora din urmă.

Dosarul a fost trimis spre judecare Curții de Apel Pitești.”, precizează DNA într-un comunicat de presă transmis în urmă cu puțin timp.

Detalii despre dosarul Cocaină-Popescu puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/justitie/avocatul-cocaina-si-constantin-popescu-trimisi-de-dna-judecata/.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90