Donaris 930 x 122

arestați

FRAȚII DIN MERIȘANI RĂMÂN ÎN AREST. AU VRUT ÎN LIBERTATE, DAR TRIBUNALUL A DECIS: NU!

Tribunalul Argeș a respins astăzi contestațiile formulate de Leonard Florian Tudorici și Mihai Adrian Tudoreci, cei doi frați din comuna Merișani care, în urma unei șicanări în trafic, l-au bătut pe Cătălin Plăiașu, bărbatul, din Curtea de Argeș, decedând ulterior la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Cei doi au contestat măsura arestului preventiv, cerând să fie cercetați în stare de libertate. Tribunalul Argeș a respins contestațiile.

”În temeiul art.425 ind.1 alin.7 pct.1 lit.b C.pr.pen. rap. la art. 204 C.pr.pen., respinge ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii Tudorici Leonard Florian şi Tudoreci Mihai Adrian, în prezent ambii aflaţi în Arestul IPJ Argeş, împotriva încheierii din 25.06.2019 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Piteşti în dosarul nr.9956/280/2019.

Citiți și: Tribunalul Argeș pregătește alegerile din iunie

În temeiul art.275 alin.2 şi 4 C.pr.pen., obligă pe fiecare dintre contestatori la plata sumei de 150 de lei cheltuieli judiciare avansate de stat.

Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu de la 2.07.2019, la Tribunalul Argeş – Secţia penală”, aceasta este decizia instanței.

Cătălin Plăiașu a murit ieri noapte, în jurul orei 1, la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, acolo unde fusese internat în comă după ce a fost bătut de cei doi frați în trafic, pe DN 7C, pe raza comunei Merișani.

Victima, de 48 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, a vrut să aplaneze un scandal. A căzut victimă celor doi indivizi, care, inițial, ar fi încercat să îl agreseze pe un alt șofer.

Pe 25 iunie, agresorii au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Mai multe amănunte despre subiect, AICI. (Sursă foto: Info Trafic 24 și știrile PRO TV)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3