NOR CURIER 930X122

dna

KOVESI, PRIMA REACȚIE PUBLICĂ. DNA TRANSMITE

Kovesi, prima reacție publică. DNA transmite.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

În urmă cu puțin timp, Direcția Națională Anticorupție a publicat un comunicat de presă, cu prima reacție publică a procurorului-șef, Laura Codruța Kovesi, după ce ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat aseară declanșarea procedurilor de revocare a acesteia din funcție (subiectul pe larg, AICI).

„Ca urmare a solicitărilor reprezentanților mass-media privind exprimarea unui punct de vedere față de anunțul ministrului Justiției privind “declanșarea procedurii de revocare a doamnei Laura Codruța Kovesi din funcția de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție”, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarea declarație a procurorului-șef al DNA:

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

“Voi urma procedura legală și mă voi prezenta, oricând este nevoie, să răspund, punct cu punct, tuturor afirmațiilor prezentate de ministrul Justiției.”, transmite Direcția Națională Anticorupție

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3