New Profesional Consult 930 x 122

csm

LOVITURĂ DE TEATRU LA DNA PITEȘTI

Lovitură de teatru la DNA Pitești. Daniela Lupu a renunțat la cererea de demisie din funcția de procuror-șef al DNA Pitești și rămâne la conducerea instituției.

Citiți și: DNA Pitești are un nou procuror șef!

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de renunţarea la cererea de eliberare din funcţia de procuror-şef al Serviciului Teritorial Piteşti din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie formulată de doamna procuror Lupu Daniela”, se arată în minuta ședinței Secției pentru procurori a CSM în care a fost analizată și soluționată nota cu privire la Daniela Lupu.

Cu câteva zile în urmă, aceasta ceruse la CSM încetarea activității la Direcția Națională Anticorupție ca urmare a demisiei sale din fruntea DNA Pitești și continuarea activității la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Citiți și: Adrian Miuţescu primeşte încă o lovitură de la DNA

Motivul demisiei și, ulterior, motivul revenirii asupra demisiei sunt necunoscute. Nici Daniela Lupu și nici DNA nu au făcut comunicări publice oficiale referitoare la acest subiect.

Daniela Lupu a ajuns la șefia DNA Pitești în anul 2013, conducând instituția cu delegare până în luna octombrie a anului trecut, atunci când a fost numită de CSM procuror-șef plin al Serviciului Teritorial Pitești al Direcției Naționale Anticorupție.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90