Donaris 930 x 122

csm

LOVITURĂ DE TEATRU LA DNA PITEȘTI

Lovitură de teatru la DNA Pitești. Daniela Lupu a renunțat la cererea de demisie din funcția de procuror-șef al DNA Pitești și rămâne la conducerea instituției.

Citiți și: Adrian Miuţescu primeşte încă o lovitură de la DNA

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de renunţarea la cererea de eliberare din funcţia de procuror-şef al Serviciului Teritorial Piteşti din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie formulată de doamna procuror Lupu Daniela”, se arată în minuta ședinței Secției pentru procurori a CSM în care a fost analizată și soluționată nota cu privire la Daniela Lupu.

Cu câteva zile în urmă, aceasta ceruse la CSM încetarea activității la Direcția Națională Anticorupție ca urmare a demisiei sale din fruntea DNA Pitești și continuarea activității la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Citiți și: DNA va intercepta mesajele transmise pe WhatsApp

Motivul demisiei și, ulterior, motivul revenirii asupra demisiei sunt necunoscute. Nici Daniela Lupu și nici DNA nu au făcut comunicări publice oficiale referitoare la acest subiect.

Daniela Lupu a ajuns la șefia DNA Pitești în anul 2013, conducând instituția cu delegare până în luna octombrie a anului trecut, atunci când a fost numită de CSM procuror-șef plin al Serviciului Teritorial Pitești al Direcției Naționale Anticorupție.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441