930×122 CAPRA 5

dna

PROCUROR DE LA DNA PITEȘTI, ELIBERAT DIN FUNCȚIE

Procuror de la DNA Pitești, eliberat din funcție.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Cunoscutul procuror anticorupție Radu Sevastian s-a pensionat. Decretul pentru eliberarea din funcție a lui Sevastian a fost semnat de preşedintele României, Klaus Iohannis. Anterior, în urma cererii sale în acest sens, Consiliul Superior al Magistraturii îi aprobase pensionarea.

Amintim că Radu Sevastian a condus o perioadă cu delegație DNA Pitești după ce procurorul Călin Nistor a părăsit șefia instituției ca urmare a promovării sale în conducerea structurii centrale a Direcției Naționale Anticorupție. Alături de Nistor, Radu Sevastian a instrumentat dosare grele, cu nume importante, ca de exemplu Constantin Nicolescu (fostul președinte al Consiliului Județean Argeș), Cornel Penescu (fostul patron de la PIC și fost finanțator al clubului de fotbal FC Argeș) sau Antonie Solomon (fostul primar al Craiovei).

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

De asemenea, Sevastian a condus prima percheziție făcută vreodată de DNA într-o redacție de presă: percheziția la cotidianul TOP din Pitești al familiei Penescu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90