EcoMoto 930×122

ambulanta

UNUI INCULPAT DIN LOTUL PENDIUC I S-A FĂCUT RĂU ÎN SALA DE JUDECATĂ

Verdictul Tribunalului București în cazul „lotului” Pendiuc se lasă așteptat. Completul de judecată se va pronunța în privința cererii DNA-structura centrală de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Tudor Pendiuc, Ema Pendiuc, Valentin Vișoiu, Florin Șerban Barbu, Gheorghe Văsîi și Constantin Scarlat.

Citiți și: Edilul suspendat Ion Georgescu, decizii de ultim moment de la instanță!

În sala de judecată unuia dintre cei șase i s-a făcut rău. O ambulanță a ajuns la fața locului, iar persoana respectivă a fost dusă la Spitalul Universitar.

Din informațiile pe care le avem, încă neconfirmate oficial, ar fi vorba de Constantin Scarlat, patron al societății CNCD, acuzat de DNA de complicitate la abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave şi în formă continuată. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Breaking! Georgescu, decizie cutremurătoare la Tribunal

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • tot eu spune:

    Poate s-o termina cu gasca asta care stapaneste Pitestiul de 20 de ani: Pendiuc si miliardarii capusari ai banului public. Nu il voteaza nimeni, dar el iese primar 20 de ani la rand…E magarie aici..
    E greu sa faca DNA curat aici pentru ca mafia rosie a cuprins si justitia chiar si dna-ul Pitesti…
    Politia, parchetul si 60% din judecatori sunt securisti si comunisti…

  • Sorin spune:

    Speram sa se termine cu MAFIA DE LA PRIMARIA PITESTI,care influenteze si alte institutii bugetare, un primar care si-a facut de cap, a dat HCL modificand legi,a lasat Pitesti fara Corp de Control la Asoc. de Proprietari ca administratorii sa-si faca de cap, dar sa-i aduca voturi, a dat pamant in Pitesti contra spaga..etc si cate nu a facut.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90