Donaris 930 x 122

auchan

La Auchan Găvana, un preț la raft, altul la casă

La Auchan Găvana, un preț la raft, altul la casă.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Este o situație destul de frecventă în supermarketurile mari. Cumpărătorii se pot trezi oricând cu surprize pe bonul fiscal dacă nu sunt atenți.

Asta i s-a întâmplat și unui piteștean care a avut neplăcuta surpriză de a constata că, ceea ce părea la reducere în raft, s-a dovedit a avea tot prețul inițial la casă. Bărbatul a cumpărat patru sticle de vin, la un preț redus cu 20%. La raft, o sticlă de vin costa 19.00 lei, însă la casă, piteșteanului i s-au cerut 23.80 de lei pe o sticlă, prețul produsului înainte de reducere.

Citiți și: Pitești. Exclusiv: Plecare ȘOC din Auchan! Acum s-a aflat!

Omul a semnalat diferența de preț după ce a plătit și a primit bonul fiscal. Luată la întrebări, vânzătoarea de la casă nu a aplanat conflictul cu scuze, ba din contră, aceasta a încercat să-și convingă clientul că prețul de la casă este cel corect.

În cele din urmă, după lungi discuții, personalul de la departamentul relații cu clienții al supermarketului Auchan i-a dat bărbatului diferența de bani înapoi.

ePitești.ro a mai atras atenția cu privire la aceste practici, alt exemplu, de la alt supermarket (LIDL), detalii: AICI.

Menționăm că, în urma materialului apărut în publicația noastră la momentul respectiv, comisarii de la Protecția Consumatorilor Argeș au amendat cu 10.000 de lei supermarketul Lidl Găvana din nordul Piteștiului, detalii cât și subiectul pe larg, AICI.

Amenda a fost dată pentru practici comerciale incorecte.

Vă reamintim că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441. 

 

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90