New Profesional Consult 930 x 122

amenda

LIDL GĂVANA, AMENDAT PENTRU MINCIUNA DE LA RAFT

Lidl Găvana, amendat pentru minciuna de la raft. Comisarii de la Protecția Consumatorilor Argeș au amendat cu 10.000 de lei supermarketul Lidl Găvana din nordul Piteștiului.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

Amenda a fost dată la sfârșitul anului trecut pentru practici comerciale incorecte.

Mai exact, Lidl Găvana a fost sancționat pentru că unele produse (struguri roze și avocado) aveau afișate la raft un preț, iar la casă plăteai un altul. Prețul de la casă, care apărea pe bonul emis cumpărătorului, era mai mare decât cel de la raft.

Citiți și: Interzis pentru șoferi! Amendă uriașă!

Protecția Consumatorilor s-a autosesizat în acest caz în urma unei știri publicate de ePitești: un client al supermarketului ne-a informat că a fost victima unei practici comerciale incorecte la Lidl Găvana. În discuția de la fața locului, șeful supermarketului i-a invocat clientului că ar fi vorba de o problemă tehnică, i-a cerut scuze acestuia și i-a înapoiat banii (AICI, subiectul pe larg).

Cu toate acestea, ulterior Protecția Consumatorilor s-a autosesizat și a dat amendă.

Dacă aveți și dumneavoastră informații sau imagini care pot deveni o știre, ne puteți trimite un mesaj pe pagina de Facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro sau pe WhatsApp, la numărul 0733.797.066.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3