Donaris 930 x 122

amenda

La bloc: Mii de lei amendă dacă nu faci asta!

La bloc: Mii de lei amendă dacă nu faci asta!

Citiți și: Amendă uriașă pentru cei care fac asta!

Argeșenii care locuiesc la bloc trebuie să știe că nu pot face ceea ce-și doresc atunci când vor ei, iar consecințele sunt dure dacă aceștia nu respectă anumite reguli clar prevăzute de legislația în vigoare.

Mai exact, este vorba despre programul de liniște de care toți locatarii unui bloc trebuie să țină cont și să se conformeze.

Citiți și: Amendă usturătoare pentru șoferii care NU au aceste obiecte în mașină!

Potrivit legislației în domeniu, orele de liniște sunt cuprinse în intervalele 22:00 – 8:00 și 13:00 – 14:00. În acest interval orar persoanele care stau la bloc trebuie să aibă grijă să nu producă zgomote puternice, care pot perturba liniștea celorlalți vecini din bloc, scrie Playtech.ro.

În caz contrar, locatarii care nu respectă orele de linişte la bloc riscă amenzi de până la 1.500 de lei, după cum prevede actuala legislație pe această temă.

Menționăm că programul de liniște poate să difere de la o asociație de locatari la alta.

Așadar, pentru a evita să scoți din buzunar o sumă mare de bani, înainte să dai petrecere sau să găurești pereții cu bormașina, asigură-te că te-ai informat cu privire la programul de liniște al blocului în care locuiești.

Foto principal: ePitești.ro/descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Laura Enachescu spune:

    Cu toate acestea poliția piteșteană a preferat timp de 931 de zile consecutive sa primească mita lui BCG decât sa-l amendeze , sustinandu-l astfel să mă tortureze cu zgomotul produs de bormașină industriala cu care și – a modernizat o locație aflată sub ap meu, din care a și plecat ulterior.

New Profesional Consult 570×90