Donaris 930 x 122

dacia

La Dacia se anunță ceva major!

La Dacia se anunță ceva major!

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Denis le Vot, CEO al mărcii Dacia, a declarat într-un interviu că cele două noi modele pe care marca românească le va lansa după Duster și Bigster vor fi o berlină și un break de clasă C.

Informația este transmisă de profit.ro, care citează o publicație franceză.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Conform sursei menționate, publicația franceză susține, citându-l pe Christophe Dridi că marca ar putea produce noile modele și prin extinderea capacităților la una dintre cele două uzine existente, Maroc și România.

La Dacia se anunță ceva major!

Dridi susține că este nevoie de o reorganizare industrială a Dacia, care urmează să fie făcută. Precizează și că „la Mioveni se poate majora capacitatea industrială prin reducerea concediilor de la 4 la 3 săptămâni și prin efectuarea de ore suplimentare”.

Compania ar putea anunța deciziile în acest sens în perioada următoare.

Cu cele două noi modele, un sedan compact și un crossover, Dacia ar putea prelua o bună parte din actualii clienți Megane.

Asta având în vedere că modelul clasic urmează să dispară din gama francezilor de anul viitor.

De asemenea, ar putea crește amprenta mărcii pe segmentul C. Acolo prețurile sunt mai mari și profitul mai consistent.

Detalii, AICI 

Foto: Arhivă/ Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Gh Gologan spune:

    îmi pare rau sa o spun dar nu exista imagine de marca!Cu sigla aia de plastic a-ți distrus imaginea Dacia!Dacă nu aveți bani sa faceți o sigla decenta atunci și masina este cum este!Păcat ca arata bine ca masina!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90