930 x122 grota rece

sju pitesti

La maternitatea SJU Piteşti, 8 femei au devenit mame de Crăciun

Nimic nu e mai frumos decât să primești în dar… o viață. 8 femei au devenit mame de Crăciun la Pitești. Pruncii născuți în primele două zile de sărbătoare au adus lacrimi de fericire. 8 bebeluși au venit pe lume de Crăciun în maternitatea Spitalului Județean de Urgență Pitești (SJUP). Un altul, născut la domiciliu, a ajuns și el în grija cadrelor medicale, tot în zi de sărbătoare.

Citiți și: Pitești. Revelion de coșmar la UPU. Medici copleșiți de sute de pacienți

„La SJUP au fost înregistrate, sâmbătă, 3 nașteri. Cel mai curajos a fost un băiețel al cărui plânset s-a auzit în maternitatea din Pitești la câteva minute după ora 5. L-au urmat, în aceeași zi, alți doi bebeluși, o fetiță și un băiețel. Cel mai mic cântărea la naștere 2770 de grame, iar cel mai mare 3440 de grame. Duminică, cinci băieți s-au născut în cadrul matenității, printre care și o pereche de gemeni, un alt băiețel, născut la domiciliu, fiind adus și el la spital.

 

Citiți și: Poți să faci RMN gratuit la Spitalul Județean

 

Cu excepția gemenilor și a băiețelului care s-a grăbit să ajungă pe lume la domiciliu, mămicile și bebelușii care și-au petrecut Crăciunul în maternitate vor merge acasă înainte de Anul Nou”, precizează Cristina Cazacu (foto), purtător de cuvânt în cadrul SJU Piteşti.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3