930×122 CAPRA 5

banda

(VIDEO) LA UN PAS DE TRAGEDIE!

La un pas de tragedie!

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Ce faci când îţi iese în faţă un tir? Când circuli pe un drum care are o singură bandă pe sensul de mers pericolele pot fi multe. Ce te faci însă când, aşa cum a păţit şoferul din videoclipul de mai jos postat de Autobild.ro, îţi iese un tir în faţă, pe banda ta?

Citiți și: Semnul de circulație care-i bulversează pe șoferi

Autobild redă un clip cu un şofer care circula regulamentar şi căruia i-a ieşit în cale un TIR al cărui șofer a încercat o depăşire periculoasă. Din fericire, şoferul din autovehicul a avut o viteză redusă şi suficient timp să oprească înainte să se producă vreun accident.

„Ce faci, frate? Ai dormit?”, a exclamat plin de uimire conducătorul auto. În tot acest timp, șoferul din TIR părea şi el la fel de surprins de manevra pe care tocmai o efectuase şi care pusese în pericol viaţa celorlalţi participanţi la trafic. Incidentul a fost filmat cu o cameră de luat vederi amplasată în maşina celui care circula regulamentar.

Foto: Autobild.ro

Video: Trafictube.ro

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90