EcoMoto 930×122

centrul cultural mioveni

Lansare de carte la Centrul Cultural Mioveni

Lansare de carte la Centrul Cultural Mioveni

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Astăzi, în sala de spectacole a Centrului Cultural Mioveni a avut loc lansarea romanului „Zodia porumbeilor sălbatici”, publicat recent de argeșeanul George Cârstea (din Boțești/Mioveni),

La lansare au vorbit, elogios, primarul orașului, Ion Georgescu, Denisa Popescu, Allora Albulescu, membre ale Uniunii scriitorilor din România și, firește, autorul.

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

George Cârstea s-a născut în zodia Taurului, la 7 mai 1952, în comuna Boțești, Argeș.

„În școală nu am învățat aproape nimic despre oameni. I-am descoperit singur în cărțile citite la întâmplare sau în filmele pe care le-am văzut și de câte trei sau patru ori. Am muncit ca să trăiesc. Nu mi-a plăcut niciodată ce am făcut. Acum sunt pensionar și nu plătesc impozit pe venit.

Inima mea este reparată în patru locuri, sufăr de diabet, iar în ultimii treizeci de ani am descoperit că nu știu să votez. În lunile de iarnă locuiesc la Mioveni, unde nu trebuie să fac focul cu lemne.

Timpul care mi-a mai rămas îl împart în câte două etape lunare: primele zece zile după ce primesc pensia și următoarele douăzeci când aștept să vină cealaltă. Iar această ordine liniștită din jurul meu nu pare să se schimbe în următoarele anotimpuri”, scrie autorul în cuvântul înainte al volumului său”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3