NOR CURIER 930X122

baicea

ION_BAICEA_MISCAREA_PENTRU_ARGES_SI_MUSCEL

LĂUTARI, ŢUICĂ ŞI SÂRBE ÎN PRIMĂRIA COSTEŞTI! PRIMARUL A DAT TONUL CHEFULUI

Finalul de an aduce cu sine un moment jenant pentru administraţia locală din oraşul argeșean Costeşti: aseară, sala de consiliu de la Primăria Costeşti s-a transformat pentru câteva ore în sală de… petrecere! Nu se putea găsi, oare, un restaurant pentru un asemenea eveniment?

Citiți și: Accident în Argeș: O Toyota Avensis, praf în șanț

Nu au lipsit lăutarii, iar angajaţii Primăriei, în frunte cu edilul Ion Baicea (foto), au tras un chef de zile mari. Participanţii la petrecere au încins hore şi sârbe chiar în sala de consiliu, de unde nu au lipsit bucatele alese, vinul şi ţuica.

Primarul Baicea a spus, citat de România TV, că „a fost dorinţa angajaţilor să facă o petrecere, au pus toţi bani să cumpere o bucată de carne şi…. asta este!”. Întrebaţi câţi bani au pus pentru petrecere, angajaţii au răspuns că „niciun ban”, deoarece „petrecerea e făcută de sindicatul angajatilor din Primarie, care va deconta factura luna viitoare.”.

Citiți și: „Ia mâna de pe ea, să m…. familia mea!”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90