Donaris 930 x 122

colibasi

detinut1

DESPRE FUNIE ÎN CASA SPÂNZURATULUI! CONFERINŢĂ DESPRE MORALITATE ŞI LIBERTATE LA PENITENCIARUL COLIBAŞI!

La Penitenciarul Colibaşi din Mioveni a avut loc ieri o conferinţă religioasă organizată împreună cu Reprezentanţii Bisericii Ortodoxe şi ai Facultăţii de Teologie Sibiu.
Tema aleasă a fost „Libertate şi mântuire”. 64 de deţinuţi, custodiaţi de Penitenciarul Colibaşi, au participat la conferinţa respectivă organizată cu ocazia postului Sfintei Fecioare Maria.
„Conferinţa a avut ca scop insuflarea în rândul deţinuţilor a sentimentelor moral-religioase şi identificarea unor modele din viaţa creştină, demne de urmat.
Cu această ocazie a avut loc şi oficierea unei slujbe religioase susţinută de către preotul profesor Necula Constantin Valer împreună cu un sobor de alţi patru preoţi, alături de care a slujit şi preotul Penitenciarului Colibaşi.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90