930 x122 grota rece

antrenamente

Pitești. Nici nu bănuiți ce se ascunde în această clădire!

Pitești. Nici nu bănuiți ce se ascunde în această clădire!

Citiți și: Georgescu, aplaudat când a ieșit din închisoare: „Ne vedem curând!”

Nu doar zidurile impunătoare din Mioveni și secția externă de la Micești se află în proprietatea Penitenciarului Mioveni.

Penitenciarul Mioveni este o instituție publică care deține în patrimoniu o serie de proprietăți importante.

Citiți și: Oficial. Ultimă oră: Ce au decis judecătorii în privința lui Cioacă!

Printre acestea este și una aflată în inima orașului Pitești.

Mai precis în cartierul Nord, în apropierea Memorialului Închisorii din Pitești.

Pitești. Nici nu bănuiți ce se ascunde în această clădire!

”Deși părea a fi pierdută complet, această clădire a prins viață și atrage atenția trecătorilor din zonă.

Ne asigurăm că este întreținută în mod corespunzător, funcțională și avem grijă de bunurile pe care le folosim.

Dar, odată ce vor fi emise reglementările specifice privind închirierea spațiilor din sistemul penitenciar, avem în plan să identificăm un locatar serios pentru această frumoasă clădire și să procedăm la încheierea unui contract de locațiune.

Până atunci, am decis să o transformăm într-un centru de antrenamente speciale și am dotat-o corespunzător.

Clădirea dispune de toate echipamentele necesare.

Inclusiv camere de supraveghere, aparate specializate pentru exerciții și forță, gantere, precum și un sac de box.

Prin urmare, cu aprobarea prealabilă, toți polițiștii de penitenciare pot desfășura activități sportive, antrenamente speciale.

Sau pot socializa în această clădire.

Într-un viitor apropiat, mai exact odată cu venirea căldurii, intenționăm să ne implicăm într-un număr mai mare de activități în această locație.

Planificăm să desfășurăm exercițiile sportive și aplicațiile practice în aer liber, transformând această curte în locul principal pentru pregătirea noastră sportivă.”, transmite Penitenciarul Mioveni.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Vasile spune:

    Cladirea in speta, ca si cea de langa , actual sediu al partidului la putere, a apartinut sistemului penitenciar , ambele fiind construite de ei din vremurile ,,experimentului Pitesti,, cand penitenciarul era acolo . Dupa, a fost locuinta de serviciu a col Burtoiu, inspectorul sef al militiei si securitatii in jud Arges , pana in dec 1989 cand au ,,controlat-o ,, revolutionarii , Burtoiu fugind din ea. Ulterior , raposatul procuror Balasoiu, in calitate de comandant penitenciar Mioveni a revenicat-o si castigat-o in instanta, ea revenind penitenciarului care a facut ,,centrul de resocializare,, pilot. Acesta avea rolul de a sprijini si indruma detinutii eliberati in a gasi loc de munca, a-si reactualiza actele de identitate, s.a.m.d. Odata cu venirea PDL-ului si a numitului Basescu la putere, acest centru a fost in fapt desfintat, pentru ca era infintat de catre Rodica Stanoiu, ministra MJ psd-ista si trebuia desfintat tot ce realizasera psd-istii…Urmatorul comandant, Didea Ionel , a tinut-o in paragina intentionat in incercarea de a si-o insusi, deoarece , dispune si de o suprafata generoasa de teren, refuzand inclusiv montarea unui sistem de supraveghere/ alarmare, video/ acustic etc. Nu s-a tinut ani de zile cont de nici o propunere ca aceasta incinta compusa din trei camere sa functioneze ca si cabinet medical pt cadrele penitenciarului, ca si club , pentru cadrele pensionate sau active…Intentia era de a ajunge in paragina, locuita de oameni ai strazii si a fi scoasa la licitatie pentru a fi achizitionata de cine trebuie…Intre timp , persoana direct interesata, a fost obligata sa isi dea demisia din functia de comandant si angajat al MJ, datorita diverselor derapaje penale….Astfel a scapat cladirea si a ramas in proprietatea ANP…Acuma se pare ca este ,,reanimata,, cu destinatia sala de sport, desi in opinia mea, mai potrivit ar fi sa se infiinteze un club, cu circuit inchis, in care fostele cadre sa se intalneasca cu actualii politisti de penitenciare…Schimbul de informatii intre generatii, poate aduce un plus de cunoastere benefica experientei generatii tinere de astazi …

  • Rubin kubillay spune:

    Socializează foștii clienți ai stabilimentul!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3