930×122 CUMPANA 5

bcco

UN TURC CU IDEI ”BUNE” S-A CREZUT MAI DEȘTEPT DECÂT POLIȚIA

Un turc cu idei ”bune” s-a crezut mai deștept decât Poliția. Din dorința de a beneficia de reducerea pedepsei închisorii, un cetățean turc, de 46 de ani, închis în Penitenciarul din Mioveni, a încercat să inducă în eroare organele judiciare printr-o metodă inventivă, dar ineficientă.

Citiți și: Oficial. Ultimă oră: Ce au decis judecătorii în privința lui Cioacă!

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (B.C.C.O.) Pitești, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., i-au dejucat planul.

Practic, beneficiind de ajutorul unui conațional, acesta a „plantat” 976 de comprimate de ecstasy și peste 600 de grame de amfetamină în două autoturisme transportate, pe două platforme care circulau pe ruta Germania – România.

Citiți și: O argeșeancă ofițer de penitenciar, îndrăgostită lulea de interlopul pe care îl păzea!

Potrivit Poliției Argeș, șoferii nu știau ce transportă, dar s-au trezit denunțați autorităților din România tocmai de cetățeanul turc încarcerat, acesta încercând astfel să obțină o reducere a pedepsei pentru informația oferită.

Nu a reușit, iar cercetările sunt continuate, în prezent, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri și inducerea în eroare a organelor judiciare. Drogurile au fost indisponibilizate.

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

570 pe 90 Costache