Donaris 930 x 122

bcco

UN TURC CU IDEI ”BUNE” S-A CREZUT MAI DEȘTEPT DECÂT POLIȚIA

Un turc cu idei ”bune” s-a crezut mai deștept decât Poliția. Din dorința de a beneficia de reducerea pedepsei închisorii, un cetățean turc, de 46 de ani, închis în Penitenciarul din Mioveni, a încercat să inducă în eroare organele judiciare printr-o metodă inventivă, dar ineficientă.

Citiți și: Pitești. Nici nu bănuiți ce se ascunde în această clădire!

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (B.C.C.O.) Pitești, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., i-au dejucat planul.

Practic, beneficiind de ajutorul unui conațional, acesta a „plantat” 976 de comprimate de ecstasy și peste 600 de grame de amfetamină în două autoturisme transportate, pe două platforme care circulau pe ruta Germania – România.

Citiți și: Un Spital special din Argeș angajează!

Potrivit Poliției Argeș, șoferii nu știau ce transportă, dar s-au trezit denunțați autorităților din România tocmai de cetățeanul turc încarcerat, acesta încercând astfel să obțină o reducere a pedepsei pentru informația oferită.

Nu a reușit, iar cercetările sunt continuate, în prezent, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri și inducerea în eroare a organelor judiciare. Drogurile au fost indisponibilizate.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3