Donaris 930 x 122

bcco

Cercetat pentru trafic de droguri, prins în fapt, cu „marfa” la el

Cercetat pentru trafic de droguri, prins în fapt, cu „marfa” la el

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Polițiștii BCCO Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat cercetări, într-un dosar penal.

Este vorba despre trafic de droguri de mare risc.

Citiți și: Fără cuvinte! Ce a putut face o tânără polițistă

Oamenii legii au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict.

Ieri, 11 ianuarie, polițiștii au prins un bărbat, în județul Dâmbovița.

Asta după ce ar fi comercializat 20 de grame de droguri de mare risc. Este vorba despre 4-CMC, cunoscut sub numele de cristal, pentru 2.900 de lei.

De asemenea, asupra acestuia au fost descoperite 7 grame de drog de mare risc.

Cantitatea era porționată pentru comercializare. S-au mai descoperit asupra lui și 4.150 de lei și 100 de euro.

Acestea, precum și un autoturism, folosit la săvârșirea faptelor, au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

Din verificări s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi comercializat, în mod frecvent, droguri de mare risc unor consumatori din județele Argeș și Dâmbovița.

Cercetat pentru trafic de droguri, prins în fapt, cu „marfa” la el

La data de 11 ianuarie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului.

Astăzi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş a dispus față de acesta arestarea preventivă, pentru  30 de zile.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3