NOR CURIER 930X122

bcco

EXCLUSIV. ”MASCAȚI” ACUM ÎN BUDEASA

”Mascați” acum în Budeasa. Forțe de ordine se află în aceste momente în zona barajului din comuna argșeană Budeasa.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Este vorba despre desfășurarea unor activități curente în cadrul unui dosar penal în baza căruia în luna aprilie a acestui an, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Argeș, București, Brașov, Dolj și Ilfov au făcut 46 de percheziții domiciliare în Argeș, Dâmbovița, Olt și Ilfov.

Erau vizate 11 persoane, fizice și juridice, bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat, spălare de bani, fraudă informatică și acces ilegal la un sistem informatic.

Citiți și: Ce a pățit un interlop din Argeș în biserică? Voia să se însoare cu fiica fostei iubite

La momentul respectiv, oamenii legii au stabilit că ”în perioada octombrie 2017-februarie 2019, folosindu-se de adrese de e-mail asemănătoare cu cele ale unor societăți cunoscute în domeniul transportului intern și internațional de mărfuri, suspecții ar fi contractat diferite cereri de transport prin intermediul burselor de transport de mărfuri naționale și europene”.

Marfa contractată nu mai ajungea la destinatari, deoarece, ”membrii grupării, utilizând documente falsificate și vehicule cu numere de înmatriculare false, ar fi preluat mărfurile (lingouri de aluminiu, cupru, plumb, nichel, produse alimentare, textile și produse chimice) și le-ar fi valorificat în interes personal, de regulă, în afara României, în spațiul european, la prețuri mult sub valoarea de piață”. Detalii despre dosar, AICI.

Astăzi, a persoană vătămată în dosar și-a recuperat marfa, în Budeasa având loc transferul dintr-un camion în altul. La activitate, organizată de BCCO Pitești, au participat și jandarmi, care erau mascați (foto).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90