930×122 CAPRA 5

flagrant

Noapte nefastă pentru un bărbat prins în flagrant de doi polițiști din Piteşti

În noaptea de 6 spre 7 iulie a.c., în jurul orei 02.30, o persoană anunţa prin apel la 112 faptul că pe scara unui bloc de pe b-dul Nicolae Bălcescu din Pitești s-ar afla o persoană suspectă.

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Imediat, la fața locului, a fost direcționat un echipaj de ordine publică din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, format din ag. șef pr. Mănescu Daniel și ag. Matei Narcis.

Polițiștii au identificat repede blocul indicat și au depistat un bărbat, care tocmai încerca să iasă din scara blocului cu două biciclete.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

Bunurile, în valoare de aproximativ 3.000 de lei, au fost recuperate și predate proprietarului.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției, pentru audieri.

„În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că, un bărbat de 27 de ani, din Ștefănești, ar fi pătruns în scara blocului, prin spargerea geamului de la ușa principală de acces și de pe casa scării de la etajul II și ar fi sustras cele două biciclete.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, precizează IPJ Argeş

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3