New Profesional Consult 930 x 122

albota

VIDEO: TRAFICANȚI DE CAVIAR, PRINȘI ÎN FLAGRANT ÎN ALBOTA

Serviciul de Poliție Delta Dunării, cu sprijinul colegilor argeșeni de la ordine publică, au organizat un flagrant unor bărbați care ofereau spre vânzare caviar, în Albota. Nici vânzătorii și nici cumpărătorii nu sunt din Argeș, însă tranzacția pe firul căreia au intrat oamenii legii a fost stabilită la un popas turistic în localitate.

Citiți și: Lux și eleganță! G&C Auto Dealer Pitești: O nouă destinație pentru pasiunea auto!

 

Polițiștii din cadrul Serviciului de Poliție Delta Dunării, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Argeș, au depistat în flagrant delict trei bărbați, cu vârste cuprinse între 41 și 46 de ani, toți din județul Mehedinți, care ofereau spre vânzare subproduse din sturion (caviar), altor trei bărbați, cu vârste cuprinse între 51 și 55 de ani, din județul Galați.

Citiți și: Pitești. Mai multe zile cu transporturi speciale

Polițiștii au desfășurat acțiunea de prindere în flagrant delict a celor 6 persoane în județul Argeș și au indisponibilizat 23.6 de kilograme de icre negre (caviar) transportate în 40 de recipiente din sticlă. Subprodusele din sturion au o valoare de piață de aproximativ 50.000 de euro.

Produsele au fost ridicate în vederea expertizării, iar autoturismul a fost ridicat în vederea confiscării.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3