930×122 POSADA 5

albota

VIDEO: TRAFICANȚI DE CAVIAR, PRINȘI ÎN FLAGRANT ÎN ALBOTA

Serviciul de Poliție Delta Dunării, cu sprijinul colegilor argeșeni de la ordine publică, au organizat un flagrant unor bărbați care ofereau spre vânzare caviar, în Albota. Nici vânzătorii și nici cumpărătorii nu sunt din Argeș, însă tranzacția pe firul căreia au intrat oamenii legii a fost stabilită la un popas turistic în localitate.

Citiți și: Primarul de la Albota „deconspiră” o femeie, enervat de criticile acesteia: „Doamna are dosar penal”

 

Polițiștii din cadrul Serviciului de Poliție Delta Dunării, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Argeș, au depistat în flagrant delict trei bărbați, cu vârste cuprinse între 41 și 46 de ani, toți din județul Mehedinți, care ofereau spre vânzare subproduse din sturion (caviar), altor trei bărbați, cu vârste cuprinse între 51 și 55 de ani, din județul Galați.

Citiți și: Cu acte false, a făcut abonamente şi şi-a cumpărat telefoane de 25.000 de lei

Polițiștii au desfășurat acțiunea de prindere în flagrant delict a celor 6 persoane în județul Argeș și au indisponibilizat 23.6 de kilograme de icre negre (caviar) transportate în 40 de recipiente din sticlă. Subprodusele din sturion au o valoare de piață de aproximativ 50.000 de euro.

Produsele au fost ridicate în vederea expertizării, iar autoturismul a fost ridicat în vederea confiscării.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

Donaris 570×90