930×122 CAPRA 5

accident șofer drogat

Fost polițist, beat și drogat a omorât o femeie! A „mâncat” și bătaie

Fost polițist, beat și drogat a omorât o femeie! A „mâncat” și bătaie

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Halucinant!

Șoferul băut și drogat care a accidentat două femei, dintre care una a murit, şi a lovit cinci autoturisme parcate, la Popeşti Leordeni, a fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, conform parlamentarului Dumitru Coarnă, potrivit hotnews.ro.

Citiți și: Pitești: Halucinant! Conducea rupt de beat, la prima oră a dimineții

Bărbatul a fost ofițer de poliție la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate, fost polițist, colonel în rezervă. dar și fost șef de cabinet al ministrului Gavril Dejeu.

Conform Poliției Județene Ilfov, bărbatul are 59 de ani.

Accidentul a avut loc duminică, pe o stradă din Popești Leordeni.

Amănunte despre subiect puteți re (citi) în materialul publicat de ePitești, AICI: – Încă un accident mortal provocat de un șofer drogat. Acesta a fost luat de oameni la bătaie – 

Fost polițist, beat și drogat a omorât o femeie! A „mâncat” și bătaie

Ce spune Poliția

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov a anunțat că în urma accidentului rutier au fost rănite două femei în vârstă 51 şi 56 de ani.

Victimele au fost transportate de către echipajele medicale la două unităţi spitaliceşti, însă ulterior femeia în vârstă de 56 de ani a decedat.

Şoferul, un bărbat de 59 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat, şi, respectiv cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanţe psihoactive.

El a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Șoferul a susţinut că, după producerea accidentului şi până la sosirea echipajelor de poliţie, a fost lovit de mai multe persoane pe fondul accidentului rutier, notează sursa citată.

Mai multe detalii, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90