NOR CURIER 930X122

flagrant

Piteştean prins în maşina altcuiva

Piteştean prins în maşina altcuiva. Noaptea trecută, în jurul orei 00.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au surprins, în flagrant, un bărbat care se afla în interiorul unui autoturism parcat pe b-dul Republicii, cu intenția de a sustrage bunuri.

Citiți și: Cercetat pentru trafic de droguri, prins în fapt, cu „marfa” la el

Este vorba despre Georgian C., de 28 de ani, din Piteşti. Acesta a fost condus la sediul poliției pentru audieri, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de furt calificat.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Noapte nefastă pentru un bărbat prins în flagrant de doi polițiști din Piteşti

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90