NOR CURIER 930X122

cosesti

FLAGRANT ÎN ARGEȘ. MAȘINI INDISPONIBILIZATE

Flagrant în Argeș. Mașini indisponibilizate. Patru persoane din comuna Coșești au fost prinse în acest weekend în flagrant delict în timp ce, la adăpostul întunericului, tăiau ilegal mai mulți salcâmi.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Pe numele celor patru (toți din Coșești, doi în vârstă de 32 de ani, iar ceilalți, de 21 și, respectiv, 28 de ani) a fost deschis dosar penal.

„Autoritățile au indisponibilizat trei autoutilitare, un tractor forestier, două drujbe și două topoare, bunuri în valoare totală de aproximativ 45.000 de lei, susceptibile a fi fost folosite la săvârșirea de infracțiuni.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

De asemenea, a fost confiscată cantitatea de 12 mc de material lemnos, în valoare de 4.000 de lei, susceptibil a proveni din tăierea ilegală a 15 arbori, material lemnos care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Domnești”, ne informează Biroul de Presă al Poliției Argeș.

La acțiune, desfășurată pe fondul forestier din Coșești, au participat polițiști de la Biroul de Combatere a Delictelor Silvice și Sustragerilor de Produse Petroliere din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, jandarmi și reprezentanți ai Direcției Silvice Argeș. (Sursă foto: Poliția Argeș) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90