Donaris 930 x 122

bcco

CULTURĂ DE CANNABIS, DESCOPERITĂ ÎN CURTEA UNUI ARGEȘEAN

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (B.C.C.O.) Pitești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. Pitești, au făcut ieri o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 32 de ani din comuna argeșeană Nucșoara, bănuit de trafic de droguri de risc.

Citiți și: Permisul de conducere, anulat pentru cei care conduc sub influența drogurilor

Informația ne-a fost furnizată în urmă cu puțin timp de Biroul de presă al Poliției Județene.

Citiți și: Percheziții pentru destructurarea unei grupări de trafic de droguri

Potrivit sursei citate, în urma percheziției la locuința acestuia au fost descoperite plante de cannabis, fragmente de substanță vegetală și ustensile susceptibile a fi fost folosite la creșterea plantelor, prepararea, porționarea și consumul de droguri.

Din cercetări s-a stabilit că în cursul acestui an bărbatul ar fi cultivat în curtea casei sale, într-un solar, mai multe plante de cannabis. De asemenea, ar fi oferit spre vânzare diverse cantități de droguri de risc.

Bărbatul a fost dus la sediul D.I.I.C.O.T. Pitești pentru audieri.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, iar la percheziție au participat și jandarmi.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441