Donaris 930 x 122

Arges

LICITAŢIE DE TOP ÎN ARGEȘ: 1.000.000 DE EURO

Conducerea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Molivişu se pregăteşte să lanseze o licitaţie de 1.000.000 de euro pentru proiectul viitoarei staţiuni de schi Molivişu, din munţii Ghiţu, judeţul Argeş.

Citiți și: Argeș: Accident grav, acum! Sunt oameni în pericol

Banii ar urma să fie folosiţi de constructorul desemnat în urma licitației pentru montarea instalaţiei de transport pe cablu şi pentru amenajarea pârtiilor de schi. La această sumă ar trebui să contribuie Consiliul Județean, comunele care fac parte din ADI Molivişu (Cicăneşti, Arefu şi Brăduleţ) și Guvernul. Finanțarea de la Uniunea Europeană, vă reamintim, a fost pierdută.

Proiectul a fost împărţit în mai multe subproiecte (cum ar fi amenajarea drumului, amenajarea pârtiilor și montarea instalaţiilor de transport pe cablu), pentru a fi mai uşor finanţate.

Citiți și: Argeș. Incident teribil: Un om a căzut de pe o casă și este rănit grav

Precizăm că proiectul viitoarei stațiuni de schi face obiectul unui dosar la DNA. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/justitie/dosar-la-dna-pentru-molivisu/.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90