930 x122 grota rece

bascov

PRIMARUL DIN BASCOV, CHEMAT DE LIVIU DRAGNEA LA MINISTER

Astăzi la Casa de Cultură „Adriana Trandafir” din comuna Bascov a avut loc semnarea contractului de finanţare pentru reabilitarea Şcolii Generale cu clasele I-VIII din Valea Ursului. La eveniment au fost prezenţi Liviu Muşat – directorul Agenţiei Regionale de Dezvoltare Sud Muntenia, primarul Gheorghe Stancu, Florin Tecău – preşedintele Consiliului Judeţean Argeș, subprefectul Ion Burnei şi inspectorul şcolar general Dumitru Tudosoiu.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Contractul are o valoare totală de 3.379.868 de lei, din care valoarea eligibilă a proiectului este de 2.218.785 de lei (1.885.967 de lei reprezintă fonduri nerambursabile, 288.442 de lei sunt fonduri de la bugetul naţional, iar 44.375 de lei reprezintă cofinanţarea eligibilă a beneficiarului).

Liviu Muşat a anunțat că un alt contract, pentru reabilitarea Şcolii Nr.1 din Bascov, va fi semnat în această săptămână chiar la Ministerul Dezvoltării Regionale, la cererea vicepremierului Liviu Dragnea. „Acest proiect este cel cu numărul 1.500 de când domnul Dragnea a preluat conducerea ministerului. A dorit să marcheze momentul prin ceva festiv, aşa că vom fi toţi acolo, de la primar la preşedinte de Consiliu Judeţean.”, a spus Muşat. El a adăugat că judeţul Argeş este campion la atragerea de fonduri europene în regiunea Sud Muntenia.

Citiți și: Argeș. Și-a făcut praf și pulbere Mazda, într-un cap de pod!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3