930×122 CAPRA 5

învățământ

Locuri de muncă în învățământ! Sunt salarii de 1400 de euro

Locuri de muncă în învățământ! Sunt salarii de 1400 de euro.

Citiți și: Concedieri masive! Mii de angajați își vor pierde locul de muncă!

Sistemul privat de educație a prins avânt în ultimii ani în România. În contextul în care cererea pentru condiții mai bune a crescut, atât din partea părinților, cât și a personalului didactic.

Locuri de muncă în învățământ

În mediul privat, salariile sunt dictate de cerere și ofertă. Instituțiile private de învățământ, care caută să ocupe aproximativ 600 de posturi libere, pot oferi salarii care ajung și la 1.400 de euro net.

Citiți și: Vești proaste! Este de necrezut ce se întâmplă cu banii argeșenilor!

Tot mai mulți profesori se orientează spre acest sector. Potrivit datelor centralizate de platforma bestjobs, aceste poziții atrăgând lunar mii de aplicări.

Educația reprezintă unul dintre domeniile cheie ale oricărei țări, cu rol decisiv în formarea societății viitorului. Mediul privat a intuit foarte bine dorința românilor de a avea acces la o educație de calitate, iar acest sector s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani.

Nu de puține ori, profesorii și educatorii din sistemul public aleg să lucreze în mediul privat, atrași de salarii mai mari și condiții de lucru asemănătoare cu cele din Occident”, spune Ana Vișian, Marketing Manager bestjobs.

Astfel, pentru un profesor sau învățătoare de limba germană, în București, există o ofertă salarială cuprinsă între 1.000 și 1.400 euro net lunar.

În plus, un profesor de limba engleză, cu o experiență de predare 1-3 ani, tot în București, poate câștiga și 1.300 euro net.

În Corbeanca, aflată la circa 15 km de București, un învățător din ciclul primar și preșcolar, la o școală acreditată și având clase de maximum 12 elevi, poate accesa o ofertă salarială de 800 – 1.300 euro net/ lună.

Majoritatea anunțurilor vizează orașele mari ale țării, unde există o cerere crescută pentru școli și grădinițe private. București (și Ilfov) domină categoric clasamentul pe orașe, urmat de Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara și Iași.

 

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3