930 x122 grota rece

aur

Lovitură pe piața transferurilor politice: ”Garcea” s-a înscris în AUR!

Partidul AUR are un nou membru celebru.

Citiți și: Pitești. Bombă preelectorală! Omul care ar vrea să candideze împotriva lui Gentea

Mugur Mihăiescu, celebrul actor care i-a dat viață lui „Garcea” și „Leana” în Vacanța Mare, s-a înscris de curând în partidul AUR.

Potrivit antena3.ro, anunțul a fost făcut în premieră de liderul AUR, George Simion, într-o emisiune a postului de televiziune România TV.

Citiți și: Surpriză pe scena politică la final de an. Unde a ajuns AUR!

Ulterior, informația a fost confirmată și de Mugur Mihăiescu. Acesta a răspuns comentariilor care i se adresau pe Facebook referitoare la acest subiect.

(…)Dacă tu personal nu crezi în proiectul AUR vino să ne cunoști, să vorbim, să discutăm ideile și soluțiile pe care le propunem și dacă vrei să ajuți și să te implici te aștept cu drag, atât pe tine cât și pe cei care tu crezi că merită să vină.”, a răspuns actorul la comentariul unui internaut care îi critica alegerea.

Mugur Mihăescu este una dintre persoanele publice vocale, care face adesea comentarii cu privire la clasa politică și la deciziile luate.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90