New Profesional Consult 930 x 122

copii

Lovitură pentru puștii care folosesc Instagram!

Lovitură pentru puștii care folosesc Instagram!

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

Meta lansează în România o nouă modalitate de verificare a vârstei utilizatorilor pe Instagram.

De acum, când cineva dorește să-și editeze data nașterii pe Instagram i se va solicita să-și verifice vârsta în unul dintre cele două moduri: să încarce actul de identitate sau să încarce un selfie video, anunță Profit.ro.

Citiți și: Cantonament cu final nefercit, în Argeș. Mai mulți copii au ajuns la spital

Vârsta minimă pe Instagram este 13 ani.

De mulți ani Meta solicită utilizatorilor să declare data nașterii atunci când își fac un cont pe Instagram – iar de anul trecut, persoanele care nu au furnizat inițial aceste date au fost rugate să o facă pentru a putea utiliza în continuare Instagram.

Accesul la aceste informații este important pentru Meta deoarece astfel le pot asigura utilizatorilor cea mai bună experiență posibilă pe Instagram – una potrivită vârstei lor.

De acum, când cineva dorește să-și editeze data nașterii pe Instagram i se va solicita să-și verifice vârsta în unul dintre cele două moduri: 1) să încarce actul de identitate; sau 2) să încarce un selfie video – aceasta este o nouă tehnologie care estimează vârsta pe baza trăsăturilor faciale

Pentru a face acest lucru, Instagram colaborează cu compania Yoti, care folosește apoi învățarea automată pentru a obține o estimare a vârstei persoanei. Yoti este verificat de Age Check Certification Scheme, principalul furnizor de verificare a vârstei pentru mai multe industrii din întreaga lume și a fost susținut public de experți, precum autoritatea de reglementare din Germania KJM.

Dacă utilizatorul optează pentru înregistrarea unui video, acesta va fi trimis doar către Yoti. Tehnologia Yoti estimează apoi vârsta pe baza trăsăturilor feței și trimite această estimare. Apoi atât Meta, cât și Yoti șterg imaginea. Tehnologia nu recunoaște identitatea utilizatorului, ci doar vârsta.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3