NOR CURIER 930X122

asfaltare

Lucrări de asfaltare finalizate în Piteşti. Alte străzi intră în proceduri

Primarul Cristian Gentea a furnizat, în conferinţa de presă de ieri, date referitoare la stadiul mai multor lucrări şi proiecte în Piteşti.

Citiți și: Zona mega importantă din Pitești, transformare de ULTIM MOMENT

Dincolo de proiectele cu probleme (detalii, AICI: Primăria Piteşti, ţepuită de constructori), o serie de lucrări sunt aproape gata şi edilul este mulţumit de cum au fost efectuate.

Una dintre acestea este asfaltarea bulevardului Brătianu, în baza unui contract de 2.954.000 lei inclusiv TVA, care s-a încheiat practic înainte de termenul de 5 iulie a.c. „S-a lucrat noaptea, mai sunt doar marcajele de trasat”, a precizat Cristian Gentea.

Citiți și: Incredibil! O firmă și-a luat înapoi asfaltul proaspăt turnat

O altă lucrare de asfaltare este aproape gata pe strada Dumitru Brătianu din zona Tancodrom, până ieri – stradă de pământ. Aici s-a pus stratul de uzură şi recepţia va fi făcută săptămâna viitoare.

S-a asfaltat pe o lungime de 561 metri, valoarea contractului fiind de 1.787.813 lei, inclusiv TVA.

În paralel, au fost demarate proceduri pentru asfaltarea altor străzi de pământ, cum sunt strada Amurgului sau N. Brânzeu.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Mihai spune:

    Foarte frumos!Sa asfaltat pt ca și-a cumpărat casa SORA domnului primar, dar pana ajungi pe strada aia este nămolul pana la genunchi

  • Mihai spune:

    Nu este normal sa asfalteze o strada in jumătatea Tancodromului și pana ajungi pe str aia e un mare nămol. Dar și-a cumpărat casa sora primarului acolo. Are 2 zile de când e gata și nu știi dacă e asfaltata sau e de piatra. Toți vin cu mizeria acolo

  • Ioan spune:

    Dureros si rusinos ca in Pitesti, in anul 2021, mai sunt strazi de pamant, indiferent de cine locuieste in zona respectiva !
    Situatie similara se regaseste pe prelungirea Craiovei , la statia de gaze, este asfaltat conturul platoului, de abia trec doua masini una pe linga cealalata, iar strazile laterale, ce fac legatura in acest contur, cu toate utilitatile pe ele sunt la stadiul de pamant.
    A inceput sa erodeze zona asfaltata acolo unde se impreuneaza cu zonele de pamant .
    Pacat de investitia facuta !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90