Donaris 930 x 122

Spitalul Județean de Urgență Pitești

Lucrări de maximă importanță la Spitalul Județean Pitești

A fost finalizat traseul parțial de alimentare cu oxigen medical la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

Citiți și: Pitești. Revelion de coșmar la UPU. Medici copleșiți de sute de pacienți

Instalația de alimentare cu oxigen medical a Spitalului Județean de Urgență Pitești a fost înlocuită parțial. Astfel, fluidul vital va ajunge în toate secțiile unității, cu debit și presiune corespunzătoare, chiar și în cazul unui consum mare, cum a fost în etapele de vârf ale perioadei pandemice, transmite Cristina Cazacu (foto), purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Pitești, într-un comunicat de presă.

Citiți și: Poți să faci RMN gratuit la Spitalul Județean

„Am reușit să finalizăm acest traseu parțial de alimentare cu oxigen, care să permită îmbunătățirea parametrilor (debit și presiune) aferenți instalației existente.

Practic, de la nivelul sursei (stocatorului) sediului central al Spitalului Județean au fost realizate două conducte care să asigura distribuirea unor cantități mari de oxigen către coloanele de repartiție, cu respectarea tuturor normelor în vigoare.

Datorită acestor conducte aparente, care permit verificarea și intervenția, asigurăm, cum precizam anterior, îmbunătățirea debitului și presiunii oxigenului, la nivel secțiilor unității”, a declarat Adriana Molfea, managerul SJUP.

Conductele vechi reușeau cu greu să facă față consumului de oxigen din ultima perioadă. În acest moment, după ce specialiștii au făcut ultimele testări și a fost pusă în funcțiune instalația, se asigură un flux continuu, stabil, de oxigen medical, pentru toate secțiile/ compartimentele spitalului.

Oxigenul medical este vital în tratarea pacienţilor în stare critică, dar și a celor cu afecţiuni grave respiratorii.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90