New Profesional Consult 930 x 122

Arges

LUCRĂRI LA HOTELUL DE LA VIDRARU

Administratorii de la Posada Vidraru anunţă că au început lucrările la hotel (care a ars pe 22 decembrie anul trecut într-un incendiu de proporții) și că acestea vor dura aproape şase luni. În toată această perioadă hotelul va avea activitatea suspendată, pentru a permite desfăşurarea lucrărilor în condiţii optime.

Citiți și: Argeș. Panică uriașă! Pompierii au intervenit de urgență!

Amintim că operaţiunea de stingere a incendiului izbucnit la hotelul de pe Transfăgărășan a fost anevoioasă și a durat nu mai puţin de 15 ore. Detalii despre incendiu puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/video-de-la-incendiul-care-mistuieste-hotelul-posada-vidraru/ și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/o-comisie-va-stabili-cauza-incendiului-de-la-hotel/.

Deschis în toamna anului 2010 și construit în locul fostului Popas Casa Argeșeană, hotelul Posada Vidraru este situat la doar 200 de metri distanță de barajul Vidraru și îi aparține omului de afaceri Gheorghe Badea. Hotelul fusese de curând reabilitat şi modernizat cu fonduri europene. (Foto: Robert Roșu)

Citiți și: Incendiu violent, cu victimă, în Argeș. S-a făcut scrum

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90