930 pe 122 COSTACHE

explozie

Masacru în urma unei explozii la magistrala de gaze. Patru morți, cinci răniți grav

Masacru în urma unei explozii la magistrala de gaze. Patru morți, cinci răniți grav

Citiți și: O centrală instalată în casă a explodat. Oamenii au murit

O explozie puternică la o magistrală de gaze a avut loc în zona localității Călimănești din Vrancea.

Potrivit Antena3 CNN, evenimentul s-a soldat cu 9 victime, dintre care patru morți și cinci persoane cu arsuri foarte grave.

Citiți și: Argeș. Accident grav! Două victime!

Magistrala de gaze era aflată pe un șantier de lucru de pe autostrada A 7

Din primele informații, se pare că explozia a avut loc după ce muncitorii care lucrau la Autostrada Moldovei A7 au lovit o țeavă de gaze.

Cinci victime au fost transportate prin diferite forțe la CPU Adjud cu arsuri pe suprafața corporală și patru persoane carbonizate au fost găsite de forțele de intervenție la fața locului și declarate decedate.

Masacru în urma unei explozii la magistrala de gaze. Patru morți, cinci răniți grav

A fost activat Planului Roșu de Intervenție, care presupune suplimentarea echipajelor operative, inclusiv a celor medicale, și la fața locului au fost angrenate următoarele forțe de intervenție :

 – 6 autospeciale de stingere cu apă și spumă ISU Vrancea,1 autospecială transport personal și victime multiple, 4 ambulanțe SMURD, 2 autospeciale de stingere de la SVSU Mărășești și 5 ambulanțe SAJ.

– 2 elicoptere SMURD (București și Galați) care au asigurat transportul a două dintre victime de pe Aeroportul Bacău la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni din București, respectiv Spitalul Clinic de Urgență București.

Planul roșu de intervenție a fost dezactivat la ora 3:30, iar echipajele de intervenție au rămas la fața locului pentru investigarea completă a cauzelor și gestionarea consecințelor acestui incident, mai notează sursa citată.

Planul roșu a fost dezactivat la ora 3:30.

Sursă foto: antena3.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache