pizzeria sapori  930 122

perchezitii

Mascații au dat buzna: Au trăit coșmarul vieții! Obligate să ,,producă”

Mascații au dat buzna: Au trăit coșmarul vieții! Obligate să ,,producă”

Citiți și: Percheziții în Argeș! Fapte grave într-un local și la păcănele

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au pus în aplicare 9 mandate de percheziție domiciliară.

Aceștia au descins în județele Dâmbovița, Brăila și Prahova.

Citiți și: Percheziții în Argeș. „Călcat” de polițiști pentru că avea prea mult alcool

Acuzațiile sunt de săvârșirea infracțiunilor de  trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.

,,În dimineața de 14 februarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Brăila și ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, au efectuat 9 percheziții domiciliare, în județele Dâmbovița, Brăila și Prahova, la locuințele a 6 persoane, cercetate pentru trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, în perioada 2023 – februarie 2024, 3 dintre persoanele cercetate ar fi recrutat mai multe persoane vătămate, printre care și o minoră, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a acestora și le-ar fi constrâns, prin acte de violență și amenințare, să practice prostituția, însușindu-și sumele de bani astfel obținute.

De asemenea, unul dintre aceștia, precum și alți 3 bănuiți în cauză, urmărind obținerea de foloase materiale în mod facil, ar fi înlesnit altor persoane vătămate practicarea prostituției prin închirierea unor imobile, asigurarea transportului la adresele unde ar fi fost solicitate și atragerea de clienți inclusiv prin anunțuri publicate pe diferite site-uri.”, precizează Poliția Argeș

Audierile se desfășoară la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești.

 

Mascații au dat buzna: Au trăit coșmarul vieții! Obligate să ,,producă”

Pe parcursul cercetărilor,  persoanelor vătămate li s-a asigurat sprijin și protecție de către reprezentanții Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunile au fost realizate cu sprijinul jandarmilor din cadrul inspectoratelor de jandarmi județene Argeș, Dâmbovița, Brăila și Prahova.

Pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, informează polițiștii.

Imagini: IPJ Argeș

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Amalia Dinu spune:

    Cu ce sa intre Romania in Schengen? Cu bandele de proxeneti si cu traficantii de droguri? Adevaratele grupari mafiote care racoleaza fete pentru prostitutie si care fac trafic de droguri nu sunt destructurate niciodata in Romania. Sunt arestati si condamnati in general doar „pionii de sacrificiu”. Conform datelor oficiale detinute de autoritatile italiene, in Roma 85% dintre prostituate sunt romance, in Milano 8 din 10 prostituate sunt romance. In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe prostituate si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de prostitutie ilegala din Europa este Romania. Romania e stat mafiot cu institutii aparent functionale, condus de crima organizata. Actiunile politiei si justitiei se fac doar pentru spectacol si senzational. Romania e primul exportator de prostitutie ilegala din Europa si unul dintre cele mai corupte state din lume. In Romania proxenetismul e „sport national” si politica de stat … cu alte cuvinte, cum sa intram in Schengen, cand e evident ca Romania e primul exportator de prostitutie ilegala din Europa?

  • gicu spune:

    Vreți sa cada PIB-ul tarisoarei asteia fără droguri și IT (videochat)?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3