EcoMoto 930×122

droguri

Mascații au descins în Argeș. Locuințe transformate în depozite de droguri

Mascații au descins în Argeș. Locuințe transformate în depozite de droguri

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Doi cetățeni turci, care locuiau fără forme legale într-o comună din Argeș au fost prinși de D.I.I.C.O.T deținând, cu scopul vânzării,  o cantitate totală de 231.997 de comprimate ecstasy, drog de mare risc.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate dintr-o remorcă 46 de pungi de aproximativ 2,2 kilograme fiecare, conținând în total 231.997 de  comprimate, transmite biziday.ro.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș
Iată comunicatul integral D.I.I.C.O.T.: 

,,La data de  10.10.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea a doi inculpați, cetățeni turci, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic  de droguri de mare risc.

S-a reținut că, în perioada septembrie-octombrie 2023, inculpații (aflați într-o comună din județul Argeș unde locuiau fără forme legale) au depozitat și deținut în vederea vânzării, cantitatea totală de 231.997 de comprimate ecstasy (MDMA, drog de mare risc).

În urma percheziției efectuate în cauză,  au fost descoperite și ridicate dintr-o remorcă garată în incinta unei parcări private din județul Argeș, 46 de pungi în  greutate de aproximativ 2,2 kilograme  fiecare, conținând în total 231.997 de comprimate ecstasy.

Mascații au descins în Argeș. Locuințe transformate în depozite de droguri

Urmează să  fie  sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști ai Direcției de Combatere a Criminalității Organizate – Serviciul Antidrog.

Operațiunea a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești și al Autorității Vamale Române.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, transmit autoritățile.

Foto articol: D.I.I.C.O.T

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3