EcoMoto 930×122

masini

Mașinile „de Anglia” au zilele numărate

Mașinile „de Anglia” au zilele numărate

Citiți și: Aceste mașini vor fi interzise!

Proiectul privind interzicerea mașinilor cu volanul pe dreapta a fost amânat, marți, pe motiv că parlamentarii trebuie să se mai documenteze privind o decizie în acest sens.

De asemenea, Guvernul nu a luat o decizie asupra a ceea ce se va întâmpla cu aceste mașini privind înmatricularea, anunță dcnews.ro.

Citiți și: Se face ITP mai des pentru aceste mașini!

Potrivit unei statistici a poliției, peste 10% dintre accidentele rutiere din România sunt produse de șoferi care conduc mașini cu volanul pe dreapta, fapt ce a dus elaborarea acestui proiect care privește interzicerea acestora pe drumurile publice.

În cazul în care proiectul va fi votat în Camera Deputaților, care este for decizional, atunci mașinile cu volan pe dreapta vor fi interzise pe șoselele din România, cu excepţia autovehiculelor istorice şi a celor utilitare.

Dacă proiectul va fi votat și ulterior legea va fi promulgată de preşedinte, șoferii care vor fi prinși în trafic vor primi amenzi cuprinse între 870 şi 1.160 de lei, dar şi între şase şi opt puncte de penalizare. De asemenea, şoferii vor rămâne şi fără certificatul de înmatriculare până când vor muta volanul pe partea stângă.

Mai multe detalii, AICI – Maşinile cu volan pe dreapta, pe punctul de a fi interzise în România

Foto: arhiva/ePitești.ro/descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

4 comentarii

  • Ion Dinicu spune:

    Daca volanu se muta pe stanga atunci masina se poate inscrie in ro

  • Eleonora spune:

    Lăsați-i să mănâncă și gura lor ceva,majoritatea celor care au astfel de mașini în zonă nici nu știu unde ar trebui să fie volanul!

  • Robert spune:

    Pai Ba inculților dacă eu sunt rezident in Anglia și vin in vacanța nu aveți ce sa îmi faceți sunteți nebuni

  • Valentina spune:

    În primul rand învață să scrii, apoi bine ca ești tu deșteaptă,,,,oare ce ne-am face fără oameni ca tine🤣

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3