930×122 CAPRA 5

centru

MAŞINUŢELE PENTRU COPII DIN PIAŢA „MILEA” VOR FI MUTATE

O parte din Piaţa „Vasile Milea” din centrul Piteştiului este ocupată de ani buni de comercianţi care le oferă, contracost, copiilor plăcerea de a se plimba cu maşinuţe. Zilnic aceştia stau de dimineaţa până seara în Piaţă, iar numărul solicitărilor este destul de mare.

Citiți și: Pitești. Lumea le primește GRATUIT în piețe!

Zilele lor în această zonă a oraşului sunt, însă, numărate. Cornel Ionică, viceprimar al municipiului, anunță că în curând, fără să precizeze un termen anume, va fi interzisă folosirea acestor maşinuţe în Centru. Motivul? Ar putea răni trecătorii! Potrivit viceprimarului, ar fi existat și reclamaţii în acest sens.

Maşinuţele ar putea fi mutate în parcuri. O astfel de măsură a fost luată şi în privința tinerilor pasionaţi de role şi skateboard, pentru care a fost amenajat un skate-parc în Parcul Ştrand. Skate-parcul este, însă, puţin folosit.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90