Kaia 930 x 120

cele mai citite subiecte ePitești

Medic ATI: ”Toţi vaccinaţii transmitem boala de la unul la altul”. Top cele mai citite știri ePitești

Topul celor mai citite subiecte ePitești în acest an. Anul 2021 a venit cu noi recorduri pentru ePitești.ro.

Site-ul, care se menține de peste 5 ani de zile în top 3 cele mai citite publicații online din județul Argeș, oricare ar fi acestea, este și anul acesta pe locul 1 în clasament. Mai multe detalii, AICI: ePitești, liderul presei online din Argeș și în 2021. Peste 5 milioane de vizitatori unici. 

Multe dintre subiectele pe care ePitești.ro le-a adus în exclusivitate în atenția publicului au fost preluate și de către presa națională. Vezi care sunt acestea, AICI: Subiectele exclusive ePitești în 2021, cu ecou în presa națională.

De recorduri impresionante se bucură și alte subiecte ePitești.

De această dată este vorba despre cele mai citite articole, cele care au stârnit cel mai mult interesul cititorilor noștri și care au reușit să strângă totodată sute mii de vizualizări.

VĂ PREZENTĂM TOP 5 CELE MAI CITITE SUBIECTE EPITEȘTI DIN ANUL 2021

LOCUL I

Unul dintre cele mai citite subiecte vizează mărturia unui medic în ceea ce privește pandemia. Este vorba despre declarațiile șefului secției ATI de la Spitalul Orășenesc Mioveni, care vorbind despre realitatea dură din secțiile cel mai greu încercate ale spitalelor, a afirmat faptul că și vaccinații transmit boala de la unul la celălalt. Subiectul pe larg, AICI – Șeful secției ATI de la Spitalul Mioveni: „Toți vaccinații transmitem boala de la unul la altul”.

Articolul a creat un mare impact în rândul publicului, fiind intens comentat și distribuit pe rețelele de socializare. A fost citit de un număr impresionant de persoane –274.537. 

LOCUL II

Pe locul 2 al celor mai citite articole se află un subiect din zona faptului divers, care din păcate este și o tragedie. Este vorba despre un accident mortal, din localitatea Albeștii de Argeș, în care a fost implicat un pieton.

ePitesti a obținut, în exclusivitate, imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă, care au surprins momentul în care victima, în vârstă de doar 27 de ani, este spulberată de un camion. Subiectul pe larg, AICI – Argeș: Pieton spulberat, a murit. Momentul impactului, surprins pe camere.

Articolul a fost citit de 168.506 de persoane.

LOCUL III

Știrea, însoțită de  videoclipul în care un urs se îndreaptă în viteză către un grup de oameni, la Vidraru, a creat, de asemenea, reacții în rândul publicului, articolul clasându-se pe locul 3 în top, fiind vizualizat de 140.513 de persoane.

LOCUL IV

Moartea cunoscutului om de afaceri din municipiul Pitești, Ovidiu Cristescu, patronul firmei Samiramis din oraș, după infectarea cu noul coronavirus, a atras, de asemenea atenția unui număr mare de persoane.

Acest subiect se află pe locul 4 în topul celor mai citite articole, 114.002 de persoane vizualizându-l.

LOCUL V

Pe ultimul loc în top 5 se află o situație inedită din traficul județean, în centrul căreia se află un așa zis – comisar șef de poliție. Acesta a fost surprins  de către colegii polițiști, cu ajutorul aparatului RADAR, în timp ce conducea cu viteză excesivă, depășind limita admisă de 100 km/h.

Evenimentul s-a petrecut la ieșirea de pe Autostrada A1, în cadrul unei acțiuni punctuale a polițiștilor.

Șoferul în cauză, comisar șef (după spusele acestuia)  la Poliția Rutieră din București, a fost sancționat contravențional cu amendă, păstrându-și permisul de conducere. Subiectul pe larg, AICI – Video: Așa zis comisar-șef de la Brigada Rutieră, amendat pentru viteză la ieșirea de pe A1.

Articolul a stârnit numeroase reacții în rândul cititorilor, fiind intens comentat. Acesta a fost citit de 84.704 de persoane.

PIZZERIA SAPORI 555 222
New Profesional Consult 570×90