930 x122 grota rece

subiecte exclusive epitesti

Subiecte exclusive ePitești în 2021, cu ecou în presa națională

În anul 2021, mai multe evenimente locale relatate în exclusivitate de către ePitești.ro au avut ecou și la nivel național.

Am adus în prim plan evenimente șocante și am dezvăluit abuzuri!

BĂRBAT MORT ÎN URMA UNEI INTERVENȚII A POLIȚIȘTILOR

Primul eveniment care a avut un impact răsunător la nivel național a fost, din nefericire, o tragedie. Este vorba despre incidentul dramatic care a avut loc în luna aprilie a anului 2021 în Autogara Sud din Pitești, unde un bărbat a murit după ce a fost trântit cu fața de asfalt de către un polițist. Evenimentul a avut loc în timpul unei intervenții de evacuare de la o terasă din zona cartierului Tudor Vladimirescu.

ePitești a intrat în posesia imaginilor video în exclusivitate cu scenele de agresiune, dar și cu primele declarații ale martorilor. La foarte scurt timp, subiectul și imaginile au fost preluate și difuzate în Breaking News de toate televiziunile naționale, dar și de site-urile publicațiilor de presă centrale. În urma acestei tragedii, doi polițiști au fost arestați la domiciliu și un jandarm a fost plasat sub control judiciar.

ALT SUBIECT EXCLUSIV EPITEȘTI – CETĂȚEAN VS POLIȚIȘTI

În luna iunie, ePitești a relatat despre cazul unui piteștean care a fost urmărit și amendat de polițiști după ce le-a atras acestora atenția că au deschis portiera în drum și au parcat neregulamentar.

După ce au fost certați de către bărbat, polițiștii au plecat în urmărirea sa, l-au supus pe acesta la un control cât se poate de amănunțit, iar în cele din urmă i-au aplicat amenda maximă prevăzută de lege (în valoare de 725 lei), pentru că au găsit trusa medicală auto expirată. Întreaga scenă a fost filmată.

Subiectul, cât și imaginile au fost preluate și difuzate de către importante posturi de televiziune naționale, dar și de către foarte multe publicații online.

BĂTAIE ÎNTRE COPII

Un alt subiect care a atras atenția presei naționale prezenta fenomenul bullying în rândul adolescenților. Este vorba despre o bătaia între un grup de adolescenți care a avut loc în cartierul piteștean Trivale. Subiectul pe larg, AICI – Video – Bătaie între copii în cartierul Trivale! A intervenit Poliția!

PROFESOR DIN ARGEȘ, ACUZAT DE ABUZ

Cel mai recent subiect, despre care ePitești a relatat în exclusivitate, iar mai apoi a intrat și în atenția marilor televiziuni și publicații de la nivel național a fost cazul unui profesor din Argeș, de la Școala Gimnazială Vrănești, acuzat de către elevii și părinții acestora de abuz emoțional.

Redacția noastră a intrat în posesia unor informații și dovezi (conversații scrise) care îl vizau pe profesorul în cauză.

Ulterior, la scurt timp de la publicarea primului articol despre acest incident, alți părinți ne-au contactat la redacție pentru a dezvălui și alte abuzuri care îl aveau ca autor pe același profesor de informatică. Părintele în cauză ne-a pus la dispoziție, pe lângă conversații scrise și înregistrări din timpul orelor, care îl incriminau pe dascăl.

Situația era cunoscută atât la nivelul conducerii Școlii Gimnaziale Vrănești, cât și la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Argeș, profesorul fiind în numeroase rânduri sancționat disciplinar.

În urma articolelor publicate de ePitești, Poliția s-a autosesizat în acest caz, iar pe numele profesorului a fost deschis dosar penal pentru purtare abuzivă.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90