Donaris 930 x 122

pitestean amendat

Video: Piteştean urmărit și amendat de poliţişti, după ce i-a certat că au deschis portiera în stradă

Piteştean urmărit și amendat de poliţişti, după ce i-a certat că au deschis portiera în stradă.

Citiți și: Pitești. Gestul unor polițiști din Găvana a salvat-o, probabil, de la moarte!

Un şofer din Piteşti a avut de a face aseară (23.06.2021) cu agenţi ai Secţiei 2 din Găvana, după ce le-a strigat acestora că au deschis portiera în drum şi că au parcat neregulamentar.

După câteva momente în care șoferul s-a învârtit prin zona respectivă pentru a găsi un loc de parcare, poliţiştii au plecat în urmărire şi l-au oprit câteva sute de metri mai departe pe şoferul autoturismului Mazda care le-a reclamat aspectele menţionate, solicitându-i actele şi efectuând verificări asupra autoturismului.

Citiți și: Video: O fetiță care și-a înghițit limba, salvată de doi polițiști din Pitești

Întrucât au găsit trusa medicală expirată, conducătorul auto a fost sancţionat de poliţişti cu amenda maxima prevăzută de lege pentru această abatere, în valoare de 725 lei.

Camera video de pe bordul maşinii acestuia era pornită şi scenele au fost înregistrate.

 

Bărbatul susţine că poliţiştii de la Secţia 2 şi-au făcut un obicei în a parca în zona respectivă şi din acest motiv a recurs la gestul de a le atrage atenţia de această dată. Asta i-ar fi iritat pe oamenii legii care ar fi căutat, la rândul lor, nod în papură pentru a se răzbuna pe şofer, după spusele acestuia.

POLIȚIA ARGEȘ TRANSMITE PENTRU EPITEȘTI.RO UN PUNCT DE VEDERE OFICIAL:

Cu privire la aspectele sesizate, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, au fost dispuse verificări, în urma cărora vor fi luate măsurile care se impun.

În ceea ce privește modul de aplicare a sancțiunii, acesta este reglementat de Ordonanța 2/2001, privind regimul juridic al contravențiilor., iar dacă o persoană se consideră nedreptățită, se poate adresa instanței de judecată, singura instituție care poate dispune modificarea cuantumului amenzilor contravenționale sau anularea sancțiunilor. De altfel, în cuprinsul formularului de proces verbal de constatare a contravenției, utilizat de polițiști, este cuprinsă o rubrică privind termenul de exercitare a căii de atac și instanța competentă teritorial, la care se poate depune plângerea„, comunică IPJ Argeș.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

6 comentarii

  • Ene spune:

    Din ciclul cand te crezi destept si afli ca esti și prost și în neregulă. Bine ti au făcut doctore ca te dai corect și destept si o cauti mereu si in realitate esti un frustrat , un incompetent si un pericol ptr viata celor care ajung pe mana ta la spital.

  • Ion spune:

    Adica dupa tine politia e ok sa faca abuzuri? e ok sa puna siguranta participantilor la trafic in pericol? Las ca esti tu destept. Pupa in cur si pleaca-ti capul in cotinuare la zeii militiei! Comunistule!

  • Jony jhon spune:

    Da uni politisti sunt asa prosti și asa ingamfati când se vad cu haina aia pe ei ,nu le mai dai cu ,curu de nas, vorbesc de sus arogant ,uni te mai si ceartă zici ca ei it plătesc amenda ,cred ca marea majoritate au experiențe neplăcute privind activitatea lor ,dar să vedem și partea bună încă mai sunt și polițiști ok care își fac treaba ,foarte puțini cei adevarat dar sunt .

  • Unom spune:

    Daca nu a aparut la Digi 24 e ca si cum nici nu s-a intamplat

  • gigi spune:

    1.Nu se vede in imagine intersectia si e taiat din filmulet partea cu „mortii” adresate politistilor! 2. Fraierul de la volan nu stie de ce sunt opriti acolo politistii, probabil la o sesizare de urgenta cand daca cauti loc de parcare pierzi momentul infractiunii. 3. Conform regulamentului autospeciala de serviciu poate opri ORIUNDE atunci vand se afla la interventii !!! Eu l-as trimite lao reexaminare pe fraierul de la volan! 4. Daca n-ai de lucru , iti cauti ! 5.Jigodie de cond.auto!

  • Grigorita George-Gigel spune:

    Sa-i explice cineva lu’ „cap de creta” ca pe trusa sanitara este trecuta data de fabricație, cu termen de valabilitate între 2 și 5 ani

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3