SPALATORIE MURAY  930×122

politia sectia 2

TÂNĂRĂ BEATĂ LA VOLAN, CU LUMINILE STINSE ÎN MIEZ DE NOAPTE

Azi noapte, în jurul orei 2, un echipaj de poliţie de la Secţia 2 Piteşti se afla pe bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiu (în zona complexului „John”) , cu scopul de a efectua verificări în trafic. La un moment dat, atenţia le-a fost atrasă de un autoturism care circula cu luminile stinse, motiv pentru care au semnalizat conducătorului auto să tragă pe dreapta.

Citiți și: S-a înregistrat un nou record de alcoolemie la volan

Autoturismul a oprit, iar agenţii au trecut la verificări. Surse din cadrul poliţiei ne-au confirmat faptul că la volan se afla o tânără în vârstă de aproximativ 22 de ani care ar fi fost sub influenţa alcoolului. Tânăra, potrivit aceloraşi surse, ar fi avut 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform celor indicate de etilotest.

Cei doi poliţişti, anume agent principal Mihai Chiva, respectiv agent Bogdan Duman, ar fi condus-o pe tânără la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Citiți și: Argeş: Şoferi beţivi, au condus spre răspunderea penală

Ulterior, oamenii legii ar fi întocmit pe numele şoferiţei dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conform Art. 336.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90