New Profesional Consult 930 x 122

politia sectia 2

TÂNĂRĂ BEATĂ LA VOLAN, CU LUMINILE STINSE ÎN MIEZ DE NOAPTE

Azi noapte, în jurul orei 2, un echipaj de poliţie de la Secţia 2 Piteşti se afla pe bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiu (în zona complexului „John”) , cu scopul de a efectua verificări în trafic. La un moment dat, atenţia le-a fost atrasă de un autoturism care circula cu luminile stinse, motiv pentru care au semnalizat conducătorului auto să tragă pe dreapta.

Citiți și: Pitești. Gestul unor polițiști din Găvana a salvat-o, probabil, de la moarte!

Autoturismul a oprit, iar agenţii au trecut la verificări. Surse din cadrul poliţiei ne-au confirmat faptul că la volan se afla o tânără în vârstă de aproximativ 22 de ani care ar fi fost sub influenţa alcoolului. Tânăra, potrivit aceloraşi surse, ar fi avut 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform celor indicate de etilotest.

Cei doi poliţişti, anume agent principal Mihai Chiva, respectiv agent Bogdan Duman, ar fi condus-o pe tânără la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Citiți și: S-a înregistrat un nou record de alcoolemie la volan

Ulterior, oamenii legii ar fi întocmit pe numele şoferiţei dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conform Art. 336.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90