930 x122 grota rece

politia sectia 2

Piteşti: Polițiști rutieri prinşi în flagrant când primeau bani de la şoferi

Piteşti: Polițiști rutieri prinşi în flagrant când primeau bani de la şoferi. Este vorba despre doi agenţi de la Secţia 2 din Găvana. Aceştia au fost reținuți de DGA pentru luare de mită.

Citiți și: Pitești. Gestul unor polițiști din Găvana a salvat-o, probabil, de la moarte!

„La data de 17.12.2021, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul DGA-SJA Argeş şi Serviciul Operaţii sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Argeş au organizat şi realizat acţiunea de prindere în flagrant a agentului şef de politie C..D. şi a agentului şef principal de poliţie M.E.I., ambii agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş Sectia nr. 2 Poliţie Piteşti – Compartment Ordine Publică, ambii fiind desemnaţi ca poliţişti rutieri, după ce aceştia, în exercitarea atribuţiilor de serviciu au primit de la doi conducători auto suma de 1.800 lei, câte 900 de lei de la fiecare pentru a nu le fi suspendate permisele de conducere ca urmare a săvârşirii unor contravenţii la regimul rutier.

 

Citiți și: Video: O fetiță care și-a înghițit limba, salvată de doi polițiști din Pitești

 

 

PRINŞI ÎN FLAGRANT

De asemenea, cei doi agenţi de poliţie au primit în data de 16.11.2021 suma de 300 de lei de la un alt conductor auto pentru ca aceştia să nu-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu cu ocazia constatării unor contravenţii la regimul rutier, în prezent find efectuate cercetări pentru probarea întregii activităţi infracţionale a acestora. Urmare a acţiunii de prindere în flagrant şi a probatoriului administrat, cei doi au fost conduşi la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arges în vederea continuării cercetărilor.

Ulterior, la data de 18.12.2021, agent de poliţie C.M.D. şi M.E.I au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Lucrătorii SJA Arges au beneficiat de sprijinul lucrătorilor DGA – Serviciul Operaţii, Serviciul Interceptarea Comunicaţiilor şi conducerii IPJ Argeş.

 

 

Facem precizarea că efectuarea în continuare a urmăririi penale este o etapă a procesului penal, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrangă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, precizează DGA într-un comunicat.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90